iGOM Logo

Tóth Vera Együtt mEgyünk - Kiskoncertek nagy borélmények – Esztergom augusztus 5.

2020-07-28 19:55

Jövő hét szerdán felejthetetlen koncert lesz a Rózsakert belső udvarában!

Tóth Vera és Quartet-je lélegzetelállító koncertje borkostolóval vagy egy ötfogásos borvacsorával, melyet PalKonyha, Panzió, Speizzel álmodtunk meg együtt. A koncert étkezés és borfogyasztás nélkül is megtekinthető, részleteket keresse az esemény oldalán.

Az eseményre háromféle belépőjegy váltható, koncert belépő borkóstolóval, valamint koncert belépő gourmet borvacsorával és az ún. sétáló jegy, mellyel a koncert tekinthető meg. 

A Tóth Vera Quartet egy nem mindennapi formáció. Vera színes műsorát még színesebb egyéniségekből álló zenekara alkotja. 

A ritmust Trap Kapitány, szájdobos, ismert kifejezéssel élve: beatboxos adja, a hegedűn egy legendás zenészdinasztia tagja, a Déryné prímása, Duka Laci játszik. 

Civil foglalkozásában ügyvédként és egyetemi tanárként dolgozó Dr. Bérces Viktor billentyűzik, Vera pedig énekel. 

A műsorban megtalálhatóak saját dalok és feldolgozások is. A jazztől a blues műfajon át a popig sok stílusjegy megmutatkozik. A tagok közti összhang nem csak zeneileg, hanem lelki oldalról is működik, ami érezhető a levegőben, a színpadról is.

 

A koncertprogramot megelőzi egy gourmet borvacsora a Rózsakert Étteremben, valamint a koncert kezdés előtt egy exkluzív borkóstoló program, ahol a borok mellé a házigazda különleges bor falatokkal is készül.

 

Figyelem, korlátozott férőhelyek! 

Nagy szeretettel várunk, találkozzunk augusztus 5-én Esztergomban a Rózsakertben!  

Az esemény Facebook linkje: facebook.com/events/916891412159596/

 

Szólj hozzá!

Olvastad már?

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum