iGOM Logo

Köszönet a véradóknak!

2019-12-11 08:07 Forrás: www.esztergom.hu

A Művelődési Házban köszöntötték az esztergomi véradókat december 10-én, kedden. 

A Magyar Vöröskereszt Esztergom-Dorog Területi Szervezete az esztergomi Művelődési Házban köszöntötte Véradó Ünnepség keretén belül a véradókat. Erős Gábor, Esztergom alpolgármestere Esztergom Város Önkormányzata nevében mondott köszönetet azoknak, akik önzetlenül segítik embertársaikat. 
„Minden egyes alkalommal, ahányszor Önök a karjukat nyújtják, hogy vért adjanak, ez a város, Esztergom közössége közelebb kerül egymáshoz, hiszen az Önök önként és boldogan vállalt áldozatvállalása nem csak fizikai, hanem lelki segítségnyújtást is jelent. 
Az a szolidaritás és felebaráti szeretet, ami Önöket jellemzi, különös adottság, nem csak említésre, hanem valóban ünneplésre méltó. Fontos, hogy az ilyen cselekedetek példaként álljanak mindannyiunk előtt” – mondta Erős Gábor. 
Esztergom polgármestere kitért arra, hogy kiemelten fontos, hogy a fiatalabb generáció tagjai közül is minél többen adjanak rendszeresen vért, egyben köszönetet mondott mindazoknak, akik fáradhatatlanul szervezik a véradásokat Esztergomban Hertlikné Ágota, a Magyar Vöröskereszt esztergomi véradó-szervezőjével az élen. 
Az ünnepélyes est keretén belül oklevelekkel ismerték el a rendszeres véradókat. 

Szólj hozzá!

Olvastad már?

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum