iGOM Logo

Esztergomiak a Magyar Kick-Box Szövetség elnökségében

2017-02-01 10:20

2017. január 21-én a budapesti Novotel Hotel Mozart termében tartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Kick-box Szövetség. Zrínyi Miklós és Olasz Attila több napirendi pontban is érdekeltek voltak.

A tavalyi évben Dancsó Zoltánt (Szombathely) és Olasz Attilát bízta meg a Szövetség a light-contact és kick-light szakág vezetésével. A fiatal szakemberek által kidolgozott szakmai beszámolót a közgyűlés egyhangúlag elfogadta, ezen felül az elnökség külön méltatta munkájukat.

A Szövetség az azóta lezajlott elnökségi ülésen újabb egy évre bizalmat szavazott Dancsónak és Olasznak, így további 4 éven keresztül Ők irányítják a szakági utánpótlás és felnőtt válogatott munkáját.

A tisztújítás során Zrínyi Miklóst és Olasz Attilát is elnökségi taggá választották, továbbá a vezetés ismertette, hogy az elkövetkezendő időszakban nagyobb hangsúlyt fog kapni az edzőképzés, mely során kiemelten számít Zrínyi Miklós tapasztalatára és munkájára.

„Úgy gondolom, hogy a szövetségben betöltött tisztségük és az ott végzett munkájuk pozitívan hat vissza az Esztergomi Kick-Box SE életére. Ezúton is gratulálok mindkettőjüknek, és további sikeres munkát kívánok!”

mondta el Baráth Károly, az egyesület elnöke.

 

Szólj hozzá!

Olvastad már?

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum