iGOM Logo

Csepegtetik az ellenzék képviselőinek neveit

2019-07-09 09:44

Bár még az ellenzéki sajtó sehol nem közölte a Cserép János neve által fémjelzett csoportosulás az egyéni képviselőik névsorát, de nagy valószínűséggel Galonics Péter lesz Esztergom-Kertváros 9-es és Fizel Zoltán pedig a 10-es körzet ellenzéki képviselőjelöltje  - derült ki egy facebookos csoportban Fizel Zoltán bejegyzéséből.

A 300 fős tagsággal rendelkező, zárt Esztergom-Kertváros csoportban hirdettek meg egy "fórumot",

ahogy írja Fizel: 

Július 16-án 18 órai kezdettel a Szalézi lakótelepen a sportpálya sarkán (közel a lakóházakhoz) szeretnék egy találkozót tartani az ott élőkkel. Szeretném meghallgatni a problémákat, mi az amiben tudunk segíteni, akár már most, és mi az amiben az új Önkormányzattól várnának segítséget. 19 óra körül átmennénk a Kesztölci út 61 sarkához. A program ugyanaz. Azt szeretnénk, ha a lakóparkban lakók minél több problémát, amelyet nem kezelt egyáltalán az önkormányzat, vagy hanyagul hányavetin, feltárnánk.

A találkozón jelen lesz Cserép János az Ellenzéki Összefogás Polgármester jelöltje, Galonics Péter Esztergom Kertváros 9-es körzet képviselő jelöltje és jómagam, Fizel Zoltán a 10-es körzet képviselő jelöltje.

Köszönjük a ránk szánt időt és a bizalmat.

 

Cserép János, június utolsó hetére egy városi konzultációt is meghirdetett, weboldalán így ír erről: "Lesz egy online kérdőivünk is, ahol ezeket a véleményeket és meglátásokat szintén gyűjteni fogjuk azoktól, akikkel személyesen esetleg nem tudtunk találkozni. A programunkat ugyanis nem fizetett szakértőkkel, hanem a lakosokkal együtt szeretnénk elkésziteni."

Azonban a június utolsó hetére datált konzultációval még egyetlen online felületen sem lehetett találkozni. 

Amúgy a Fidesz-KDNP sem áll jobban a képviselőjelöltek bemutatásának tekintetében.

A kormánypárti oldalról eddig csak a polgármesterjelölt Hernádi Ádám neve vált ismerté, aki jelenleg Esztergom turisztikai fejlesztési miniszteri biztosaként dolgozik. 

Szólj hozzá!

Olvastad már?

Dializált betegként futotta le a maratont

Monostori Csaba esztergomi művesekezelt futó: 14 hónapja jár művesekezelésre, két éve van…

Környékünkön is gyérítik a dúvadállományt

Az országszerte túlszaporodott dúvadállomány (pl.: róka, aranysakál) gyérítése…

Országos látogatási tilalom lépett érvénybe

Látogatási tilalmat rendelt el az országos tisztifőorvos Magyarország valamennyi…

Elhunyt Sipos Imre tanár

2020. február 29-én, életének 76. évében, türelemmel viselt hosszú betegség után elhunyt…

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu