iGOM Logo
Esztergom nem játék

Száz, de még kétszáz doboz társasjátéktól sem fog senki sem MINDENHEZ IS érteni.

Az Esztergomi Várhegy rendezése

Az Esztergomi Várhegy általános rendezését intéző bizottságunk az elmúlt esztendőkben 1-1 …

Ingyenes nyílt nap a Keresztény Múzeumban

A Keresztény Múzeum, szeptember 15-i Ars Sacra programja

Az Esztergomi Helyi Akciócsoport hírei

A két új pályázat ismertetésére egy-egy tájékoztató fórumot szervez az Esztergomi…

Jubileumi V. Motorosok is lehetnek Angyalok felvonulás 2019

2019-06-05 20:42 Forrás: motorosokislehetnekangyalok.hu

Az idei évben is megrendezésre kerül A Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági motoros felvonulás és rendezvény.

A dátum: 2019.06.22.

Gyülekező : 08:00 – 11: 30, az üzletnél: Off Road Motors
Lehotay Kft. 2510 Dorog, Esztergomi út 125.
Felvonulás indul : 11: 45

A facebookon a https://www.facebook.com/events/2381373552097182/ címen lehet csatlakozni az eseményhez.

HAGYOMÁNYUNKHOZ HÍVEN, A FELVONULÁS UTÁN, MINDEN KEDVES REGISZTRÁLT RÉSZTVEVŐT MEGHÍVUNK EGY EBÉDRE, MELYNEK A HELYSZÍNE AZ ESZTERGOMI SZENT ISTVÁN TÉR, A BAZILIKÁNÁL!

A 2019-es évben lesz a JUBILEUMI, azaz az ÖTÖDIK alkalom, hogy a Motoros Angyalok útra kelnek és újra csodát tesznek! Az első évben, 2015-ben 187 motoros bizonyította be, hogy a zord külső angyali lelket takar. 2016-ban, második alkalommal, 418 motoros jött el és vett részt a felvonuláson, míg a 2017-es év már 437 motoros angyalszárnyat bontott. 2018-ban, 518 motoros vonult végig velünk az utakon, nagy részben utassal, így közel ezer embert mozgatott meg ez a nemes ügy.

A cél és az eszköz, ami a kezünkben van, ugyanaz, mint eddig. A cél, adománygyűjtés a Vaszary Kolos Kórház javára. Az eszköz, a motoros társadalom összefogó ereje.

Hogy miért a kórház? A MI hobbink, életformánk, nem egy életbiztosítás… Izgalmas, sok esetben veszélyes, olykor kész kihívás. Nem baj, ezért ( is ) szeretjük. Amikor bekövetkezik a baj, a mentősök, orvosok, ápolók kezébe kerülünk, Ők lesznek a mi angyalaink. Mondhatni, ez egy csapatmunka. Ők segítenek nekünk, mi segítünk Nekik. DE nem kell motoros baleset ahhoz, hogy segíteni akarjunk. Családunk, szeretteink, barátaink is bekerülhetnek a kórházba.

Csapatmunka. Egymásra vagyunk utalva.

Hogy miért a Motorosok? Az első évben, a felvonulás után, a következő SMS-t kaptuk a kórházban dolgozó egyik orvostól: „Csodálatos, megható volt. Hatalmas erő van a kezetekben: Összefogás.” Ezért!

Mert tudjuk, hogy TI felültök a motorra, eljöttök, segítetek. A Motoros ilyen. Az elmúlt négy évben, az egészen fiatal motorostól, a nyugdíjas korúig, a legnagyobb márkáktól és köbcentitől a segédmotorokig, a felvonuláson mindenki egyenrangú volt. Az évek alatt az a tapasztalatunk, hogy mindegy, hogy 41 fokban, verőfényes napsütésben, vagy szélben, hűvösben, de beöltözve, motoros felszerelésben, mindenki mosolyogva, türelmesen, nevetve – beszélgetve várta az indulást. Hátborzongató, amikor a több mint 500 motor egyszerre felbőg és megindul a menet..

A regisztrációs díj 3.000 HUF. A díj befizetésekor kaptok egy matricát, amit tetszés szerint a motorra / plexire / sisakra / dobozra kell felragasztanotok, és ezen matrica jogosít fel majd a rendezvényen való részvételre, ezt látva engednek be a sorba a felvonuláson való részvételhez. A regisztrációs díjakból összegyűlt összeget idén is, egy az egyben a Vaszary Kolos Kórháznak ajánljuk fel. Tavaly, 1.504.000 Ft-ot adtunk át a kórháznak!

Az útvonal idén : Dorog, Tokodaltáró, Tokod, Tát, régi táti út, Esztergom, az esztergomi Vaszary Kolos Kórház udvarán egy tiszteletkört tesz meg minden motoros, ahol is a kórház igazgatósága üdvözli a motorosokat, majd a belvároson keresztül fel a Szent István térre, a Bazilikához érkezünk.

Még egy nagyon fontos dolog! Mégis melyik kórház mondhatja még el magáról, hogy Motorosbarát Kórház?! És mégis mikor mehetünk be ennyi motorral a kórház udvarába?? Akik az elmúlt négy évben eljöttek, tudják micsoda érzés ez..

A matrica már kapható az üzletben ! Érdemes előre megvenni és regisztrálni, hogy ne a rendezvény napján kelljen a tömegben sorba állni.. !

Idén is számítunk Rátok !

Off Road Motors Lehotay Kft. csapata

_Off Road Motor’s Lehotay Kft._

_2510 Dorog_

_Esztergomi út 125._

_Tel.: 00 36 33 738 710_

_Mobil: 00 36 30 560 2174_

motorosokislehetnekangyalok.hu

 

Szólj hozzá!

Olvastad már?

Rekordrészvétellel zárult a Magyar Suzuki Zrt. Családi Napja

Életre szóló élményekkel gazdagította dolgozóit a vállalat

Az Esztergomi Várhegy rendezése

Az Esztergomi Várhegy általános rendezését intéző bizottságunk az elmúlt esztendőkben 1-1 …

Elkészült a Boldog Ceferino Roma Misszió és Caritas Ház Esztergomban

Egy korábban szegényházként, majd kórházként használt épület felújításával…

Folytatódnak a Vízmű munkálatai a Kossuth L. utcán

Előreláthatólag a szeptember 9-i héten a másik oldalt bontják fel városunk főutcáján.

© 2017-2019. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu