iGOM Logo
Magyar Örökség-díj a Frankának

A Magyar Örökség és Európa Egyesület Magyar Örökség-díj Bírálóbizottsága, a…

A Bástya áruház könyvtárrá alakításának módjáról szavaznak Esztergomban

Elég régóta folyik a szenvedés a Helischer József Városi Könyvtár elhelyezésével…

A Magyar Suzuki Zrt. immár harmadik éve uralja a hazai újautóeladásokat

A vállalat magabiztos 14,12 százalékos részesedéssel vezeti a hazai autópiacot. 19 292 új…

Itt a 2019-es Múzeumok Éjszakája esztergomi programja

Június harmadik szombatján, immár 17. alkalommal újra Múzeumok éjszakája országszerte több …

Jubileumi V. Motorosok is lehetnek Angyalok felvonulás 2019

2019-06-05 20:42 Forrás: motorosokislehetnekangyalok.hu

Az idei évben is megrendezésre kerül A Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági motoros felvonulás és rendezvény.

A dátum: 2019.06.22.

Gyülekező : 08:00 – 11: 30, az üzletnél: Off Road Motors
Lehotay Kft. 2510 Dorog, Esztergomi út 125.
Felvonulás indul : 11: 45

A facebookon a https://www.facebook.com/events/2381373552097182/ címen lehet csatlakozni az eseményhez.

HAGYOMÁNYUNKHOZ HÍVEN, A FELVONULÁS UTÁN, MINDEN KEDVES REGISZTRÁLT RÉSZTVEVŐT MEGHÍVUNK EGY EBÉDRE, MELYNEK A HELYSZÍNE AZ ESZTERGOMI SZENT ISTVÁN TÉR, A BAZILIKÁNÁL!

A 2019-es évben lesz a JUBILEUMI, azaz az ÖTÖDIK alkalom, hogy a Motoros Angyalok útra kelnek és újra csodát tesznek! Az első évben, 2015-ben 187 motoros bizonyította be, hogy a zord külső angyali lelket takar. 2016-ban, második alkalommal, 418 motoros jött el és vett részt a felvonuláson, míg a 2017-es év már 437 motoros angyalszárnyat bontott. 2018-ban, 518 motoros vonult végig velünk az utakon, nagy részben utassal, így közel ezer embert mozgatott meg ez a nemes ügy.

A cél és az eszköz, ami a kezünkben van, ugyanaz, mint eddig. A cél, adománygyűjtés a Vaszary Kolos Kórház javára. Az eszköz, a motoros társadalom összefogó ereje.

Hogy miért a kórház? A MI hobbink, életformánk, nem egy életbiztosítás… Izgalmas, sok esetben veszélyes, olykor kész kihívás. Nem baj, ezért ( is ) szeretjük. Amikor bekövetkezik a baj, a mentősök, orvosok, ápolók kezébe kerülünk, Ők lesznek a mi angyalaink. Mondhatni, ez egy csapatmunka. Ők segítenek nekünk, mi segítünk Nekik. DE nem kell motoros baleset ahhoz, hogy segíteni akarjunk. Családunk, szeretteink, barátaink is bekerülhetnek a kórházba.

Csapatmunka. Egymásra vagyunk utalva.

Hogy miért a Motorosok? Az első évben, a felvonulás után, a következő SMS-t kaptuk a kórházban dolgozó egyik orvostól: „Csodálatos, megható volt. Hatalmas erő van a kezetekben: Összefogás.” Ezért!

Mert tudjuk, hogy TI felültök a motorra, eljöttök, segítetek. A Motoros ilyen. Az elmúlt négy évben, az egészen fiatal motorostól, a nyugdíjas korúig, a legnagyobb márkáktól és köbcentitől a segédmotorokig, a felvonuláson mindenki egyenrangú volt. Az évek alatt az a tapasztalatunk, hogy mindegy, hogy 41 fokban, verőfényes napsütésben, vagy szélben, hűvösben, de beöltözve, motoros felszerelésben, mindenki mosolyogva, türelmesen, nevetve – beszélgetve várta az indulást. Hátborzongató, amikor a több mint 500 motor egyszerre felbőg és megindul a menet..

A regisztrációs díj 3.000 HUF. A díj befizetésekor kaptok egy matricát, amit tetszés szerint a motorra / plexire / sisakra / dobozra kell felragasztanotok, és ezen matrica jogosít fel majd a rendezvényen való részvételre, ezt látva engednek be a sorba a felvonuláson való részvételhez. A regisztrációs díjakból összegyűlt összeget idén is, egy az egyben a Vaszary Kolos Kórháznak ajánljuk fel. Tavaly, 1.504.000 Ft-ot adtunk át a kórháznak!

Az útvonal idén : Dorog, Tokodaltáró, Tokod, Tát, régi táti út, Esztergom, az esztergomi Vaszary Kolos Kórház udvarán egy tiszteletkört tesz meg minden motoros, ahol is a kórház igazgatósága üdvözli a motorosokat, majd a belvároson keresztül fel a Szent István térre, a Bazilikához érkezünk.

Még egy nagyon fontos dolog! Mégis melyik kórház mondhatja még el magáról, hogy Motorosbarát Kórház?! És mégis mikor mehetünk be ennyi motorral a kórház udvarába?? Akik az elmúlt négy évben eljöttek, tudják micsoda érzés ez..

A matrica már kapható az üzletben ! Érdemes előre megvenni és regisztrálni, hogy ne a rendezvény napján kelljen a tömegben sorba állni.. !

Idén is számítunk Rátok !

Off Road Motors Lehotay Kft. csapata

_Off Road Motor’s Lehotay Kft._

_2510 Dorog_

_Esztergomi út 125._

_Tel.: 00 36 33 738 710_

_Mobil: 00 36 30 560 2174_

motorosokislehetnekangyalok.hu

 

Szólj hozzá!

Olvastad már?

Esztergomban lakossági fórumon tiltakoztak a Párkányba tervezett hulladékkezelő ellen

Az esztergomi önkormányzat és polgárok csütörtökön este lakossági fórumon fejezték ki…

Ukiyo-e hatás - a lebegő világ képe kiállításmegnyitó

2019. június 13., csütörtök, 17 óra, Duna Múzeum

Ismét megrongálták a Játszó gyermekek című alkotást

A Munkácsy-díjas Kligl Sándor Játszó gyermekek című szobrát ismét megrongálták. Az…

Bemutatkozott Cserép János csapata

2019. június 17-én, 30 évvel a rendszerváltást követően, hivatalosan is bemutatkozott a…

© 2017-2019. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu