iGOM Logo
Bringázz a munkába! 2019

10. alkalommal indítja el a Bringázz a munkába! kampányt az Innovációs és Technológiai…

Elkészült az új családsegítő központ

Völner Pál országgyűlési képviselő, Popovics György, megyei közgyűlési elnök, a…

A pápánál járt polgármesterünk

Magyar zarándokcsoport találkozott a pápával a Vatikánban. Mindszenty József bíboros…

Állítólag tényleg nekifognak a Fürdő szálló tetejét rendbetenni

2019. május 20-án megkezdődik Esztergomban a Bajcsy Zsilinszky u. 14. sz. alatti ingatlanon…

Erős felütéssel kezdődik az esztergomi ellenzéki casting az őszi választásokra

2019-02-16 08:56

Jól gondold át, hogy akarsz-e indulni az őszi választásokon! Aki későn ébred, annak rossz lesz. Ez az egyik fő üzenete a helyi Mindenki Magyarországa Mozgalom felhívásának. Ezen felül még lokálpatrióta fordulat és egy az egy ellen a fontosabb hívószavak között. 

Cserép János (akit a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöksége, Márki-Zay Péter vezetésével néhány nappal ezelőtt kiválasztott a mozgalom Komárom-Esztergom megyei koordinációs feladatainak végigvitelére) ezt írja a szeretgomon

  • Lokálpatrióta fordulatra van szüksége Esztergomnak 2019 őszén
  • A fő cél, hogy Esztergom mind a tíz kijelölt körzetében októberben egy-egy lokálpatrióta színekben induló esztergomi  nyerje meg a választást, és ezzel bejusson a képviselőtestületbe. A pártok többsége pedig álljon ki és saját törzsszavazóit buzdítsa a lokálpatrióta jelöltek támogatására, de jelölteket ne indítson, listás helyre ne pályázzon.
  • Egy az egy elleni küzdelem minden körzetben.
  • Amennyiben egy körzetért többen is jelentkeznek, akkor előválasztást tartanak és március közepén be szeretnék mutatni a jelölteket. 
  • Akik később találják ki, hogy indulnának és esetleg el is indulnak, azok számára Cserép igérete: "Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy minden egyes választó tisztában legyen vele, hogy az ő céljuk nem lehet más, mint a megosztás (divide et impera) és ezzel a Fidesz nyerési esélyeinek növelése."

Ezzel a felhívással számomra úgy tűnik hivatalosan is elindult a 2019-es önkormányzati kampány. 

A tegnapi napon a civilek, a Jobbik, a DK, a HEE esztergomi képviselője, az LMP és Momentum tartott sajtótájékoztatót a közigazgatási bíróságokról. 

A mostani felhívásban Cserép az alábbiakat mondja el magáról és arról, hogy miért érzi magát felhatalmazva a koordinációra: 

Cserép János vagyok, a Szeretgom.hu alapítója, 13 éve a városi közéletbe újra és újra belekotnyeleskedő alak, egy egyébként 300 éve esztergomi család sarja.
Ezen felül pedig a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöksége, Márki-Zay Péter vezetésével néhány nappal ezelőtt kiválasztott a mozgalom Komárom-Esztergom megyei koordinációs feladatainak végigvitelére. Ennek keretében nem csak Esztergomban, de a megye más településein is az a feladatom, hogy segítsem az egy-az-egy elleni koordinált indulást az ellenzéki pártok, civilek, egyéb szervezetek megkeresésével.

2017 nyarán még a Momentum helyi alapszervezetének ideiglenes elnöke volt, 2018 tavaszán pedig immáron függetlenként indult a parlamenti választásokon, ahol 861 vokssal (1,49%) a hatodik helyen végzett. 

 

Szólj hozzá!

Olvastad már?

Megtisztítják a szovjet hadsereg hulladékaitól az esztergomi Strázsa-hegy környékét

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság (DINPI) megkezdte az esztergomi Strázsa-hegy közelében…

Felújítják a Suzuki gyárhoz vezető utat

A Schweidel út nagyon rossz állapotban lévő, a gyárbejárathoz vezető utolsó, mintegy 130…

A pápánál járt polgármesterünk

Magyar zarándokcsoport találkozott a pápával a Vatikánban. Mindszenty József bíboros…

Bringázz a munkába! 2019

10. alkalommal indítja el a Bringázz a munkába! kampányt az Innovációs és Technológiai…

© 2017-2019. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu