iGOM Logo
Elrabolt szuverenitás

Esztergomi polgárok által megválasztott képviselő-testület jogszerű határozatait egy…

Nemsoká kezdődik a zöldfelületek helyreállítása a Budai és a Schweidel környékén

Új utcabútorok is érkeznek. Erről írt dr. Szerencsés Gergely képviselő a facebook…

Kezdődik a kármentesítés a Strázsa-hegynél

A munkálatok nagy felfordulással fognak járni, de megijedni nem kell! Éppen helyrehozzák a…

Tematikus - Zsolt Nándor Napok a Zeneiskolában

Az Esztergomi Zsolt Nándor Zeneiskola sok szeretettel várja azokat a szülőket és óvodás vagy …

Erős felütéssel kezdődik az esztergomi ellenzéki casting az őszi választásokra

2019-02-16 08:56

Jól gondold át, hogy akarsz-e indulni az őszi választásokon! Aki későn ébred, annak rossz lesz. Ez az egyik fő üzenete a helyi Mindenki Magyarországa Mozgalom felhívásának. Ezen felül még lokálpatrióta fordulat és egy az egy ellen a fontosabb hívószavak között. 

Cserép János (akit a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöksége, Márki-Zay Péter vezetésével néhány nappal ezelőtt kiválasztott a mozgalom Komárom-Esztergom megyei koordinációs feladatainak végigvitelére) ezt írja a szeretgomon

  • Lokálpatrióta fordulatra van szüksége Esztergomnak 2019 őszén
  • A fő cél, hogy Esztergom mind a tíz kijelölt körzetében októberben egy-egy lokálpatrióta színekben induló esztergomi  nyerje meg a választást, és ezzel bejusson a képviselőtestületbe. A pártok többsége pedig álljon ki és saját törzsszavazóit buzdítsa a lokálpatrióta jelöltek támogatására, de jelölteket ne indítson, listás helyre ne pályázzon.
  • Egy az egy elleni küzdelem minden körzetben.
  • Amennyiben egy körzetért többen is jelentkeznek, akkor előválasztást tartanak és március közepén be szeretnék mutatni a jelölteket. 
  • Akik később találják ki, hogy indulnának és esetleg el is indulnak, azok számára Cserép igérete: "Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy minden egyes választó tisztában legyen vele, hogy az ő céljuk nem lehet más, mint a megosztás (divide et impera) és ezzel a Fidesz nyerési esélyeinek növelése."

Ezzel a felhívással számomra úgy tűnik hivatalosan is elindult a 2019-es önkormányzati kampány. 

A tegnapi napon a civilek, a Jobbik, a DK, a HEE esztergomi képviselője, az LMP és Momentum tartott sajtótájékoztatót a közigazgatási bíróságokról. 

A mostani felhívásban Cserép az alábbiakat mondja el magáról és arról, hogy miért érzi magát felhatalmazva a koordinációra: 

Cserép János vagyok, a Szeretgom.hu alapítója, 13 éve a városi közéletbe újra és újra belekotnyeleskedő alak, egy egyébként 300 éve esztergomi család sarja.
Ezen felül pedig a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöksége, Márki-Zay Péter vezetésével néhány nappal ezelőtt kiválasztott a mozgalom Komárom-Esztergom megyei koordinációs feladatainak végigvitelére. Ennek keretében nem csak Esztergomban, de a megye más településein is az a feladatom, hogy segítsem az egy-az-egy elleni koordinált indulást az ellenzéki pártok, civilek, egyéb szervezetek megkeresésével.

2017 nyarán még a Momentum helyi alapszervezetének ideiglenes elnöke volt, 2018 tavaszán pedig immáron függetlenként indult a parlamenti választásokon, ahol 861 vokssal (1,49%) a hatodik helyen végzett. 

 

Szólj hozzá!

Olvastad már?

Pálos Imre emlékére úsztak szenior versenyzőink

Békéscsabán rendezték meg 2019 március 16-17.-én a XXII. Nemzetközi Szenior Úszóversenyt, …

Prokopp80

Dr. prof. Prokopp Mária 80. születésnapja alkalmából konferenciát rendeznek a Vármúzeumban.

Március 1-től ismét vár a Keresztény Múzeum!

A "múzeumi téli szünet" után, március 1-től, ismét várja látogatóit

Március 21-én emelik a helyére a Jó Pásztor Kápolna huszártornyát

A Kápolna eredeti funkcióját nyeri vissza: ravatalozó kápolna lesz, így egész Esztergomot…

© 2017-2019. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu