iGOM Logo

Earthwood - Bemutatkozik az esztergomi zenekar!

2017-01-25 20:44 Forrás: MKIRZ

A zenekar 2015 elején alakult Esztergomban, de előtte már más formációkban zenéltünk együtt. A jelenlegi tagok: Németh Dávid – gitár, Cserép Ákos –ének, basszusgitár, Tönkó Marcell – dob, Balázs Miklós – gitár. 2015 nyarán több koncertünk is volt, főként környéken, helyi zenekarok társaságában. 2015 szeptemberében kiadtuk az első háromszámos EP-nket „Hammertstrike” néven, majd a következő időszakot számírással és stúdiózással töltöttük.

2016 nyarán kiadtunk 3 további számot, ezek mindegyikéhez házi videóanyagot is készítettünk.
 
Az első klipünk 2016 december végén jelent meg.  A klippről röviden: a szám címe „Smalltown”, amivel azt a kisvárosi életérzést szeretnénk bemutatni, amit nem szeretnénk elveszíteni annak ellenére, hogy már mindannyian Budapesten dolgozunk/tanulunk. A szám szövege az általunk megélt élményeket, bulikat, barátokkal való időtöltést eleveníti fel, amelyre sajnos egyre kevesebb időnk jut a mindennapi teendők miatt. A videóban feltűnnek a fiatalságunk és Esztergom jellegzetes helyszínei/kocsmái, a jelmezekkel pedig próbáltunk egy kis extra szinet vinni a klipbe. A klipet a Dark Light Studio segítségével készítettük.
 
A közeljövőben a terveink között a tapasztalatszerzés és a  minél több koncerten való részvétel az elsődleges, lehetőleg Budapesten – szívesen vesszük a rokon stílusú zenekarok megkeresését. E mellett természetesen folytatjuk a saját számok írását is, és szeretnénk további videókat kiadni.
 

Szólj hozzá!

Olvastad már?

Elhunyt Sipos Imre tanár

2020. február 29-én, életének 76. évében, türelemmel viselt hosszú betegség után elhunyt…

Mácius 31-ig érvényesek az eddigi diákbérletek

Tájékoztató az Esztergom városban élő és Esztergom város intézményeiben tanuló diákok…

Megérkezett a megújult Suzuki Ignis

Modellfrissítésen esett át, új megjelenéssel és meghajtással jelentkezik a Suzuki Ignis.

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu