iGOM Logo
Japánban tárgyal Hernádi Ádám

Esztergom gazdaságfejlesztéséről egyeztet Hernádi Ádám polgármester Tokióban.

Felhívás síkosságmentesítésre

Felhívás síkosságmentesítésre! A téliesre fordult időjárási viszonyok miatt a Zöld-Út…

Köztünk élnek – Vonka Viktor

Köztünk élnek sorozat 2019. évi utolsó vendége Vonka Viktor utcazenész lesz.…

Jobbik: politikai termék a Fidesznek az antikommunizmus?

Jobbik: politikai termék a Fidesznek az antikommunizmus?

02-27 17:57

Gyöngyösi Márton (Jobbik) azt firtatta a Parlamentben, hogy a Fidesz-KDNP-nél az antikommunizmus is egy politikai termék-e. Kifogásolta, hogy január 20-án Esztergomban a Fidesz az egykori Szent Anna temetőben a Béke angyala emlékművet avatta fel, amely a többi között a Vörös Hadseregnek állít emléket.

Testületi ülés - élőben

Testületi ülés - élőben

02-27 13:51

A meghívó alapján ma három témakör lesz terítéken: költségvetés, temetkezés, Bástya áruház. Aztán ki tudja mit hoz a sors. 14 órakor kezdünk.

Hogyan készül egy festmény?

Hogyan készül egy festmény?

02-27 08:38

Kiváncsi vagy, hogyan készül egy óriási, 2x1 méteres gyönyörű festmény? Egy rövid videón betekinthetünk Brassai Gabriella festőművész műtermébe!

Ma lehet, hogy lesz költségvetése Esztergomnak

Ma lehet, hogy lesz költségvetése Esztergomnak

02-27 07:37

Ma reggel munkaértekezleten feszülnek egymásnak a testület tagjai és a Városháza vezetése, ahol megpróbálnak egyezségre jutni a költségvetés 2017-es számairól. Délután kettőtől pedig rendkívüli ülésen döntenek minderről, ja és a Bástya áruház helyiségbérleti szerződéseiről.

A kommunizmus áldozataira emlékeztek Esztergomban

A kommunizmus áldozataira emlékeztek Esztergomban

02-27 06:26

A kommunizmus áldozataira emlékeztek szombat délután Esztergomban, Mindszenty József bíboros, hercegprímás szobránál.

Sokat bukhat a város a Bástyán

Sokat bukhat a város a Bástyán

02-26 11:02

A városnak a Bástya áruház körülbelül annyira kellhetett, mint egy púp a hátra. Nem is nagyon tudnak mit kezdeni az ingatlannal. Romanek Etelka vásárcsarnokról szőtt álmai szertefoszlottak, hiszen a piac más helyszínen nyert elhelyezést. Bár a város a költségvetés szerint rárepül egy EU-s pályázatra az energetika korszerűsítésére, de jelenleg súlyos veszteségeket termel az épület. Mintha a Meggyes-korszak köszöntött volna újra be. Azonban más jellegű problémák is borzolják a képviselők idegeit a témában.

Testvériskolai népzenei koncert

Testvériskolai népzenei koncert

02-26 10:51

Testvériskolai népzenei koncert 2017. március 1-jén 17 órakor az Esztergomi Zsolt Nándor Alapfokú Művészeti Iskola hangversenytermében

Nem remekeltek városunk vezetői

Nem remekeltek városunk vezetői

02-25 11:06

2,28-as osztályátlagot ért el Esztergom város képviselő-testülete az iGOM nem reprezentatív felmérésében. Legrosszabbul a polgármester, a legjobban pedig a listás képviselők teljesítettek.

Régészeti játszóház

Régészeti játszóház

02-25 07:53

Minden érdeklődőt, kicsiket és nagyokat várnak szombaton 10 és 12 óra között a Tékéban (Majer I. u. 1-3.), ahol a történeti korok gyerekjátékaival ismerkedhetnek meg és mindenki elkészítheti saját társasjátékát is! A részvétel ingyenes!

Balassi Kupa  2017 - most hétvégén a Sporiban

Balassi Kupa 2017 - most hétvégén a Sporiban

02-24 18:18

A Szent György Vívó Egyesület február 25-26-án rendezi a Pézsa Tibor Városi Sportcsarnokban a II. Balassi Kupa vívóversenyt. A tavalyi sikeres kezdés után jelenleg már több, mint 270 vívó nevezett rendezvényre, és még várható több klub jelentkezése.

Nyílt levél Romanek Etelka Polgármester Asszony részére

Nyílt levél Romanek Etelka Polgármester Asszony részére

02-24 11:41

Zentai Plajner Zsolt, a Jobbik Esztergomi Alapszervezetének elnöke nyílt levélben fordult Romanek Etelka polgármesterhez.

Testületi beszámoló 17.02.23.

Testületi beszámoló 17.02.23.

02-24 09:58

Február 27-ét az idei költségvetés véglegesítésére szánja a képviselő-testület: a tervek szerint kora délelőttől munkaértekezlet keretén belül alakítják ki a végső költségvetést, amit még aznap délután rendkívüli ülés keretén belül terveznek elfogadni. A testület emellett elfogadta a szakmaspecifikus koncepciókat, döntött pályázatok benyújtásáról, valamint ingatlanok bérbeadásáról: a Széchenyi téren újabb vendéglátóhely létesülhet, a Zeneiskola mellett pedig egy Gyermek KRESZ-és Oktatási Élménypark jöhet létre.

© 2017-2019. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu