iGOM Logo
Elismerés a matematika megszerettetéséért

Holló-Szabó Ferenc tanár úr, a Temesvári Pelbárt Ferences Gimnázium tanára nyerte el az…

A pápánál járt polgármesterünk

Magyar zarándokcsoport találkozott a pápával a Vatikánban. Mindszenty József bíboros…

Felújítják a Suzuki gyárhoz vezető utat

A Schweidel út nagyon rossz állapotban lévő, a gyárbejárathoz vezető utolsó, mintegy 130…

Miért kell még mindig sárban közlekedni a Csenkei úton?

Jogos a Csenkei út környékén lakók felháborodása, az elhúzódó beruházás miatt. A…

Továbbra is tart a látogatási tilalom a kórházban

Továbbra is tart a látogatási tilalom a kórházban

02-10 08:50

Komárom-Esztergom megyében Tatán, az Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórházban, az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban, az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézetben, a tatabányai Szent Borbála Kórház valamennyi fekvőbeteg-ellátó osztályán megtiltották a betegek felkeresését, valamint a tatai Kastélypark Klinikán is tilos a látogatás.

Rovásírás!!!!! szakkör

Rovásírás!!!!! szakkör

02-10 08:36

Ha abban a nyomasztó érzésben élsz már évek óta, hogy nem ismered a rovásírást, akkor itt a megoldás! Rovásírás szakkör lesz a művházban! Ráadásul ingyen!

Kulturális főváros, költségvetés, városfejlesztési koncepciók

Kulturális főváros, költségvetés, városfejlesztési koncepciók

02-09 21:38

A városházán folyik a munka. Több órán keresztül egyeztettek a képviselőkkel és a szakemberekkel az idei költségvetésről, a közép- és hosszútávú városfejlesztési koncepciókról és az Európa Kulturális Fővárosa címről.

68 éve ítélték életfogytiglanra a hercegprímást

68 éve ítélték életfogytiglanra a hercegprímást

02-09 16:34

Tegnap volt 68 éve, hogy 1949. február 8-án Mindszenty József bíborost, hercegprímást, esztergomi érseket az ellene folyó koncepciós perben koholt vádak alapján életfogytiglani börtönre ítélték. 1990-ben semmissé nyilvánították az ítéletet.

Uniós pénzből látogatóközpont épül a Dunakanyarban

Uniós pénzből látogatóközpont épül a Dunakanyarban

02-09 14:03

Uniós támogatásból hoz létre a kormány egy-egy látogatóközpontot a Dunakanyarban és a Bükkben, összesen mintegy 2,8 milliárd forintból.

Az EKOKU Családi Nap részletes programja

Az EKOKU Családi Nap részletes programja

02-09 14:01

2017.02.18-án reggel 9:00-től 17:00-ig várnak minden érdeklődőt szeretettel az ingyenes előadásokra és foglalkozásokra! Jelezzék előre, mely programokon szeretnének résztvenni a korlátozott helyre való tekintettel.

Erős szövetség alakult Esztergomban

Erős szövetség alakult Esztergomban

02-09 07:51

Február 8-án, szerdán Esztergomban, a vár nagytermében megalakult a Tatabánya-Esztergom Kiemelt Járműipari Térség és Fejlődési Zóna Nonprofit Kft. A társaság alapítói Esztergom és Tatabánya önkormányzata, az Edutus Főiskola, a megyei önkormányzat, valamint a megyei kereskedelmi és iparkamara.

Válasz a városházi közleményre

Válasz a városházi közleményre

02-08 20:04

Az elmúlt napokban a Strandkert mellett egységesen kiállt Esztergom lakossága, amit ezúton is szeretnék megköszönni. A városlakók részéről egyértelműen kinyílvánított véleményre reagálva ma az esztergomi polgármester előbb kiadott egy közleményt, majd visszavonta, majd dél körül még egyszer kiadta, módosított tartalommal. A Strandkert mellett kiálló több ezer ember azonban többet érdemel egy pár perc alatt összekörmölt, hazugságokkal és csúsztatásokkal teli közleménynél.

Szépírói Diákösztöndíj pályázat

Szépírói Diákösztöndíj pályázat

02-08 18:07

Az Eurohíd Alapítvány támogatásával 2017. márciusában kreatív írás tanfolyam indul! A 12 alkalomból álló kurzus vezetője Magolcsay Nagy Gábor költő, intermediális művész, többek közt az Eszterházy Károly Egyetem kreatív írás és társművészeti szemináriumainak, valamint irodalomterápiás foglalkozások vezetőjeként szerzett pedagógiai tapasztalatokat.

Kultúrházak éjjel-nappal

Kultúrházak éjjel-nappal

02-08 18:04

Az Esztergom-kertvárosi Féja Géza Közösségi Ház is csatlakozott a Kultúrházak Éjjel-Nappal hagyományőrző rendezvényhez.

Valakit itt hülyének néznek

Valakit itt hülyének néznek

02-08 15:11

Túltolták, majd rájöttek. Folyik a kármentés a Strandbüfé ügyében. De úgy tűnik, valakit itt hülyének néznek. Odabenn a Városházán. Lehet, hogy kb. mindenkit aki ebben a városban él.

279 ezer szőnyegkárpitozásra

279 ezer szőnyegkárpitozásra

02-08 11:45

Esztergom költségvetési rendelete szerint a polgármester nettó 1 millió forintig dönthet a forrásfelhasználásról, azonban erről tájékozatnia kell a testületet. A 2017. január 11. és 2017. január 24. időszak felhasználásaiból szemezgettünk. Ebben az időszakban bruttó 19,5 millió forint összeg került átutalásra.

© 2017-2019. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu