iGOM Logo
ÉLET IDŐ

Gál András fotókiállítása nyílik 2020.07.04. szombat 18 órakor az Esztergomi Dzsámi…

Megkezdődik a Franka új szárnyának építése

Kétszer nagyobb alapterületű tornaterem kerül az udvar eddig beépítetlen oldalára

Együtt mEgyünk - Kiskoncertek nagy borélmények

Tóth Vera és Quartet-je lélegzetelállító koncertje borkostolóval vagy egy ötfogásos…

Pálosan szép az élet! – a rendtörténeti vándorkiállítás újra indul

Az Esztergomban állomásozó a pálosok múzeumbuszát egy igazán méltó és látványos helyen…

Uniós pénzből látogatóközpont épül a Dunakanyarban

Uniós pénzből látogatóközpont épül a Dunakanyarban

02-09 14:03

Uniós támogatásból hoz létre a kormány egy-egy látogatóközpontot a Dunakanyarban és a Bükkben, összesen mintegy 2,8 milliárd forintból.

Az EKOKU Családi Nap részletes programja

Az EKOKU Családi Nap részletes programja

02-09 14:01

2017.02.18-án reggel 9:00-től 17:00-ig várnak minden érdeklődőt szeretettel az ingyenes előadásokra és foglalkozásokra! Jelezzék előre, mely programokon szeretnének résztvenni a korlátozott helyre való tekintettel.

Erős szövetség alakult Esztergomban

Erős szövetség alakult Esztergomban

02-09 07:51

Február 8-án, szerdán Esztergomban, a vár nagytermében megalakult a Tatabánya-Esztergom Kiemelt Járműipari Térség és Fejlődési Zóna Nonprofit Kft. A társaság alapítói Esztergom és Tatabánya önkormányzata, az Edutus Főiskola, a megyei önkormányzat, valamint a megyei kereskedelmi és iparkamara.

Válasz a városházi közleményre

Válasz a városházi közleményre

02-08 20:04

Az elmúlt napokban a Strandkert mellett egységesen kiállt Esztergom lakossága, amit ezúton is szeretnék megköszönni. A városlakók részéről egyértelműen kinyílvánított véleményre reagálva ma az esztergomi polgármester előbb kiadott egy közleményt, majd visszavonta, majd dél körül még egyszer kiadta, módosított tartalommal. A Strandkert mellett kiálló több ezer ember azonban többet érdemel egy pár perc alatt összekörmölt, hazugságokkal és csúsztatásokkal teli közleménynél.

Szépírói Diákösztöndíj pályázat

Szépírói Diákösztöndíj pályázat

02-08 18:07

Az Eurohíd Alapítvány támogatásával 2017. márciusában kreatív írás tanfolyam indul! A 12 alkalomból álló kurzus vezetője Magolcsay Nagy Gábor költő, intermediális művész, többek közt az Eszterházy Károly Egyetem kreatív írás és társművészeti szemináriumainak, valamint irodalomterápiás foglalkozások vezetőjeként szerzett pedagógiai tapasztalatokat.

Kultúrházak éjjel-nappal

Kultúrházak éjjel-nappal

02-08 18:04

Az Esztergom-kertvárosi Féja Géza Közösségi Ház is csatlakozott a Kultúrházak Éjjel-Nappal hagyományőrző rendezvényhez.

Valakit itt hülyének néznek

Valakit itt hülyének néznek

02-08 15:11

Túltolták, majd rájöttek. Folyik a kármentés a Strandbüfé ügyében. De úgy tűnik, valakit itt hülyének néznek. Odabenn a Városházán. Lehet, hogy kb. mindenkit aki ebben a városban él.

279 ezer szőnyegkárpitozásra

279 ezer szőnyegkárpitozásra

02-08 11:45

Esztergom költségvetési rendelete szerint a polgármester nettó 1 millió forintig dönthet a forrásfelhasználásról, azonban erről tájékozatnia kell a testületet. A 2017. január 11. és 2017. január 24. időszak felhasználásaiból szemezgettünk. Ebben az időszakban bruttó 19,5 millió forint összeg került átutalásra.

Tartalékold az energiád!

Tartalékold az energiád!

02-08 11:11

Az Ekokunyhóba február 18-án szombaton két izgalmas előadást tartanak. Az egész napos programon szó lesz a zöld háztartásokról, de lehetőség lesz vetőmag cserére és társasozásra is.

A Városháza szerint nem zár be a Strandkert - új verzió!

A Városháza szerint nem zár be a Strandkert - új verzió!

02-08 09:06

FRISSÜLTÜNK! A városháza legújabb variációjával.Ebben a percben érkezett az alábbi sajtóközlemény a Városházáról, mely szerint: a Strandkert továbbra is üzemel majd az eddigi gyakorlatnak megfelelően. Majd a közleményt visszavonta a városháza.

VÍZ VILÁGNAPJA - 2017

VÍZ VILÁGNAPJA - 2017

02-07 19:33

Ha nincs tiszta víz, akkor nincs víz. Ha nincs víz, nincs élet. Ilyen egyszerű ez. Éppen ezért 2017-ben a világnap szlogenje a Szennyvizek? Tiszta vizet! lett.

Petíciót indítottak a Strandbüfé megmentése érdekében

Petíciót indítottak a Strandbüfé megmentése érdekében

02-07 13:58

Úgy tűnik a városvezetés a meggondolatlan döntésével belegyalogolt a Romanek-korszak első igazán nagy arconverésébe. A két zarándokút közt eddig csendesen ellavírozgató polgármester és a testületben jelenlévő (bár fogyatkozó számú) támogatói házhoz mentek a pofonért a városi polgárság egyik kedvenc helyének bezáratásával. Évek óta nem volt ilyen felzúdulás a városban, mint ami most tapasztalható. Most internetes aláírásgyűjtés indult a Strandbüfé megmentése érdekében.

© 2017-2020. igom.hu | Impresszum | hello@igom.hu